Seeeee hvad jeg vandt....

Glam My Mani treasures

thumb_IMG_8593_1024

Seeee hvad jeg har “fået”, eller ærligt sagt…

Seeeee hvad jeg har givet mig selv i morsdags gave. <3

Jeg har længe ønsket mig at prøve Glam My Mani‘s vinyler, men jeg har hele tiden syntes det har været lidt for dyrt, pga. deres porto.
Meeeen men men.. som jeg lærte sidste år, så kommer der ekstremt mange gode tilbud og rabatter op til mors dag, og i år var ingen undtagelse.

What’s Up Nails kørte med 30% på hele min ordre… Den kan du se her…
TwinkledT kørte med 20%, der måtte jeg altså sætte en stopper for mig selv, så her har jeg dog ikke bestilt noget fra…. denne gang..
Og jeg kunne blive ved med at nævne gode tilbud… Men nu skal vi snakke om mine første GlamMyMani vinyler, og min personlige vinyl æske.

Deres tilbud var halv pris på ens ordre… Og nææææææ jeg kunne jo blive endnu mere fattig end jeg allerede var.. haha.

Jeg fandt deres shop, og jeg studerede og vurderede og studerede lidt mere. Og selvom jeg helst bare ville trykke køb ved alt i deres shop, så måtte jeg “nøjes” med min personlige æske og 5 forskellige ark vinyler.
Men nu kom det store spørgsmål, hvad skulle der stå på min box, og skulle det være med glitter eller lyserød.
Set i bagspejlet så skulle jeg nok have valgt glitter, men det må blive på den næste box, men jeg var slet ikke i tvivl om at der skulle stå noget med mit nickname Twinbambi. Det var bare lige hvad det skulle være, men det blev en kort spekulation, da jeg kom noget min kære mand havde sagt. At jeg var blevet afhængig af lak, og tadaaaa, så var det ligesom klart “Twinbambi’s Addiction”

thumb_IMG_8594_1024 thumb_IMG_8595_1024

Jeg skulle jo vælge 5 vinyler, som var en del af tilbuddet, og der valgte jeg deres BowChevronRight AngleSingle Chevron og Swirly Hearts.

Jeg må ærligt tilstå at jeg glæder mig godt nok til at vi er flyttet for hold nu op.. Alle de lækkerier der kommer hjem til mig lige for tiden, og så kan jeg ikke bruge dem… hulk.

Husk du kan følge med i min negle leg inde på Facebook eller på Instagram.
(er der et ord der er understreget, så ligger der et link til fx, sælger, vare eller anden info)

Husk du altid kan følge med på [Instagram] [Facebook] [Snupps] [Pinterest]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seeeee hvad jeg vandt....