Kunne det være interessant for dig?

Be still my holo heart <3

thumb_IMG_4391_1024

Idag havde jeg endelig tid til at sidde og fordybe mig i lak igen. Det har været en utrolig stressende og travl uge, plus en grænse overskridende uge for min angst. Men jeg har klaret det, og nu mangler jeg bare i morgen, og så har resten af familien påske ferie. Man skulle så tro at det ville gøre at det hele stilnede lidt af, men nej nej, vores socialt aktive uge fortsætter, da der nu er en del ting der skal nåes nu hvor manden har fri. Anyhoooo….

Basen blev lagt i dag. Solen skinnede så flot, at jeg blev helt blændet af Color Club‘s Halo-Graphic, mens den stod der i kassen, så den skulle helt klart på.
Og på, det kom den. Den er så lækker, og så vild…. Så langt så godt… Jeg havde lyst til at lave en gradient, og der er ikke noget bedre en Color Club‘s Pastel Neon lakker i en gradient, så det gjorde jeg.

Mine nye vinyler fra What’s Up Nails  skulle jo prøves, så jeg klippede en trekant i stykker og brugte nogle af de snore for at forlænge den ene trekant, og så brugte jeg to andre, som jeg havde kortet ned, på den anden negl. Så var der kun tilbage at lægge flydende latex rundt om neglen, og så vente på det tørrede.

‘Till The Record Stops og Hot- Hot- Hot Pants blev lagt på svampen i tynde lag, og så duppet på neglen. Jeg syntes det er bedst at påføre lidt lak af gangen i stedet for at søbe svampen ind med en masse lak, og så det hele glider rundt på neglen. Så hellere lidt af gangen, så jeg bedre kan styre det.

Det hele blev sluttet af med et lag Seche Vite Top Coat. Alle lakker, pånær Seche Vite, er købt hos LuxBeauty som altid <3

thumb_IMG_4474_1024 thumb_IMG_4475_1024 thumb_IMG_4475_1024thumb_IMG_4471_1024 thumb_IMG_4472_1024 thumb_IMG_4473_1024

“Be The Change You Wish To See In The World”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne det være interessant for dig?