Flame Opal <3

Crown of the frost

thumb_IMG_8732_1024 thumb_IMG_8739_1024

Altså, lad mig starte bloggen idag, sådan her.!

Hvis du endnu ikke har prøvet Appeal4‘s nye holo lakker, så se at komme ind og bestille!! hehe… (psssst det kan du gøre her…)

Jeg ved godt, at jeg har sagt det tusinde gange før, hvis det kan gøre det. Men jeg er altså vild med Appeal4‘s lakker, og de nye holo lakker er ikke nogen undtagelse.

Jeg har lagt 1 lag af Fairy Frost (H8) og derefter et lag Seche Vite Top Coat. Imens det tørrede har jeg lagt 2 lag Crown Lapis (H13) på de andre negle, og et lag top coat.

Jeg har jo fået 5 forskellige vinyler hjem fra fra GlamMyMani.com, og de skulle selvfølgelig afprøves. Jeg har ikke valgt nogle helt vildt indviklede vinyler fra dem, da jeg syntes at deres “standard” vinyler var så billige. Med standard vinyler mener jeg vinyler som 90graders vinklerzig-zag og arrow, man får virkelig mange til få penge, så nu skulle jeg altså prøve at have sådan nogen. Du kan se hele min pakke fra GlamMyMani her.

Nå, men jeg tog de her arrow vinyler og prøvede at finde ud af hvordan de skulle sidde. Da jeg endelig var tilfreds, så tog jeg en make up svamp og duppede et tyndt lag af Fairy Frost på før først, og derefter et par tynde lag af Crown Lapis. Da jeg var sikker på alt var duppet fast og lukket, så tog jeg og lagde et tyndt lag, af Crown Lapis, med penslen for at lade dybden af lakken komme helt frem. Men lakken var våd, var det af med vinylen, og så var der kun tilbage af lægge et lag top coat.

Hvad syntes i? jeg er viiild med dem.

thumb_IMG_8734_1024 thumb_IMG_8735_1024 thumb_IMG_8736_1024 thumb_IMG_8737_1024 thumb_IMG_8738_1024 thumb_IMG_8782_1024

Take Care xoxo…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flame Opal <3