Yaaaaaaaaaayyyyyyyyy!!!!!!

De nye holo’er fra Appeal4.

Jeg har lavet swatches af alle de her lækre lakker. Så dem får i her.thumb_IMG_8484_1024
Den første er den her utrolig lækre, Flame of The Sun.
Jeg har her lagt 2 lag, og et lag Seche Vite Top Coat. Lakken har den nye pensel i sig, og den nye formel. Dog virker den her mere samarbejdsvillig end deres nytårskollektion, om det så er fordi formlen er ændret en smule, eller fordi jeg har er blevet lidt bedre til at samarbejde med den. Det skal jeg ikke kunne sige, men jeg syntes det gik meget nemmere med at få lagt pænt.
Hvis du, ligesom jeg har Appeal4‘s første holo kollektion, vil du se at denne lak minder meget om Hexacoralicious, dog med undtagelsen af at det her er Shattered holo, og ikke liniær som i den første kollektion.
Jeg valgte at lave en enkelt fransk negl, og så hel dække de andre, for at se hvor godt holo’en kom frem på det korte franske stykke. Og jeg syntes den klare det flot, så derfor valgte jeg at forsætte med den her mani til de andre lakker også.

thumb_IMG_8485_1024
Den næste skønhed her, hedder Fairy Frost. En virkelig skøn og lækker holo lak, der har et chrom look over sig. Holo’en er utrolig stærk taget i betragtning af lakkens lyse farve, dog syntes jeg at chrom looket overtager lidt for meget.
Igen syntes jeg lakken er nem at arbejde med, og falder flot på neglen. Jeg har her lagt 2 lag og et lag Seche Vite Top Coat

thumb_IMG_8486_1024
Den næste her er nok min absolutte favorit i hele den her kollektion, Crown Lapis. En utrolig lækker, dyb og rig mørkeblå lak, med holo i.
Den er her lagt i 2 lag med og et lag Seche Vite Top Coat. Den falder så nemt og let på neglen, at det går alt for hurtigt at få lavet negle.

thumb_IMG_8487_1024
Den næste lækkerhed, er denne skønhed, Flame Opal. Den minder om Crown Lapis, dog er den her mere lilla i det. Den her lak minder mig om min absolutte favorit holo lak, fra Appeal4‘s første holo kollektion, som hedder Titanics Secrets. Dog bare med shattered holo i stedet for lineær, som deres første kollektion var. Jeg har lagt 2 lag og et lag Seche Vite Top Coat.

thumb_IMG_8489_1024
Den næste skønhed, er denne lækre mørke blå , med en flot grøn undertone, som hedder Lapis & Blue Rocks. Jeg ved ikke hvad det rigtige farve navn til denne lak vil være, jeg vil bare sige, lækker det er den. Og så dejlig nem at arbejde med. Den minder mig om Blowfish Blues fra Appeal4’s først kollektion, dog lidt mere grønlig i det. Jeg har lagt 2 lag og et lag Seche Vite Top Coat.

thumb_IMG_8490_1024
Den næste i en dejlig række af lækkerier er denne, A New Jade. En lækker tyrkis grøn lak, som minder mig om Tropical Reef, fra deres første kollektion. Den er ligesom de andre, lag her med 2 lag og et lag Seche Vite Top Coat.

thumb_IMG_8491_1024
Og sidst, men absolut ikke mindst, er der den her lækre Smaragd grønne lak, Caribbean Blue. Den er utrolig lækker, og desværre umulig at tage et retfærdigt af.

Alle lakkerne er med den nye formel, men som jeg startede med at sige, så er alle lakkerne utroligt nemme at arbejde med, og falder flot på neglen.

Hvis du ikke har bestilt, så skynd dig ind til LuxBeauty og bestil dine nu, inden de er væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yaaaaaaaaaayyyyyyyyy!!!!!!