Yaaaayyyyy øvvvvv...

Flame Opal <3

thumb_IMG_8988_1024

Jaaa så skete det igen.

Lille mig blev forelsket i endnu en holo lak fra Appeal4.

Jeg har jo købt alle de mange nye lakker fra Appeal4 af, hos LuxBeauty, men af en eller anden årsag, så bliver jeg trukket imod holo lakkerne hele tiden. Efter jeg har lavet swatches af dem, så kribler det helt i fingrene på mig for at lave noget med dem igen.

Lige den her lak var min klare favorit fra starten af. Farven faldt med det samme lige ind i hjertet på mig, Men den er jo også lækker!! Jeg har lagt 2 tynde lag, af denne skønne Flame Opal, og så lagt 1 lag Seche Vite Top Coat.

Jeg har, ligesom mange andre, set Sveta Sanders, lave sine egne “decals” ved hjælp af et vinyl og en ÜberMat, og det skulle jeg selvfølgelig afprøve.
Så jeg tog min ÜberMat, et stjerne vinyl fra What’s Up Nails og Appeal4‘s Hollis Milkweed. Jeg satte vinylen på måtten og lagde et par dråber af Hollis Milkweed på vinylen. Jeg tog en skraber, en af dem der plastik dimser man får med når man køber en stamper, og skrabede forsigtigt det ekstra lak væk.
Så var der kun tilbage, at finde den rigtige tørre tid, og den kunne jeg dog ikke finde. Jeg tog de små stjerner op med et dotting tool der var let fugtigt.

Næste problem var så, at jeg gerne ville være i stand til at flytte rundt på stjernerne, så de lå rigtigt, men de skulle stadigt ligge fast nok til at lægge top coat. “Kloge mig” lagde derfor stjernerne direkte på neglen, uden at lægge dem i en drik top coat (eller andet), så da jeg lagde min sidste lag top coat, trak den en smule i nogle af stjernerne. Men så ved jeg det til næste gang, men jeg er vild med resultatet alligevel.

thumb_IMG_8989_1024 thumb_IMG_9002_1024 thumb_IMG_9002_1024 thumb_IMG_8991_1024 thumb_IMG_8996_1024 thumb_IMG_8994_1024

Husk du kan følge med i min negle leg inde på Facebook eller på Instagram.
(er der et ord der er understreget, så ligger der et link til fx, sælger, vare eller anden info)

Husk du altid kan følge med på [Instagram] [Facebook] [Snupps] [Pinterest]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yaaaayyyyy øvvvvv...