Uhhhh lucky little me... <3 <3

Greek Neon <3

thumb_IMG_4657_1024

Ohhh den er lækker… :p (mangler savle smily)

Gad vide hvornår Emoji kommer med en savle smily. ???

Altså…. Min plan var at nu havde jeg fået den her dejlige pakke hjem fra LuxBeauty igår, og så skulle jeg have lavet swatch billeder til Snupps. (det er der hvor jeg holder styr på mine lakker, kommer der et indlæg om senere i dag).

Så, det var egenligt meningen at ringefingeren skulle forblive, men at de andre negle så skulle skifte farve. Men men men, som det så ofte er med mig, så har jeg en plan der falder til jorden, fordi jeg bliver så vild med det jeg har lavet. Så tada, sådan ser mine negle ud nu. 🙂

Jeg har lagt 2 lidt tykkere lag af Road Trippin end jeg normalt ville lægge. Men jeg var ikke forberedt på den nye tykkelse de havde fået. *Lær at lave dine swatch sticks før du leger Mariah.* Men den dækker så godt, og den lange pensel som der er i Orly lakker, gør det meget nemt at arbejde med lakken, og få den til at falde flot på neglen. På min lillefinger var den lidt tricky, men det hænger sammen med at min negl bøjer så meget, at huden går op og dækker for noget af neglen. Så der er de fleste lakker der kan være lidt tricky. Men hey, jeg har flydende latex, acetone og en pensel, så det er ikke noget der bekymre mig.

Da jeg lavede min gradient der havde jeg lagt et lag af Road Trippin, og ladet det tørre. Så gik jeg i gang med at påføre Road TrippinPut The Top Down og Scenic Route på svampen, og det tog ikke mere end 3 dup hen over før jeg havde en flot gradient.

Sammen med alle de lakker jeg fik hjem igår, fik jeg også Orlys Top Coat, In A Snap og Cuticle Care Complex, (dem har jeg ikke lige fået taget billeder af). Mine neglebånd trænger virkelig til en kærlig hånd, og nu har jeg prøvet Bio-Oil i godt 1 måneds tid, og jeg syntes faktisk ikke det er blevet meget bedre. Der hvor jeg havde en neglerod, som var blevet hård i spidsen, der er det så småt ved at blive blødt, men det tager for lang tid. Mine strækmærker har til gengæld nydt godt af den olie, så det får de lov til, og så vil jeg prøve den her olie fra Orly til neglebåndende.
Olie er super nem at påføre pga. den dejlige lille pipette der er med i og 1 dråbe pr. negl, gør bare at jeg har til meget lang tid.
Jeg har min elskede Seche Vite top coat, men den dur bare ikke på min Uber Chic måtte, så jeg ville prøve den her fra Orly af. Så det skal nok blive spændende.

Jeg lagde mit græske vinyl, fra What’s Up Nails på, og dubbede forsigtigt Orly‘s Mirrorball på. Da jeg var sikker på at jeg havde dubbet alle utæthederne til, påførte jeg et enkelt lag Mirrorball med penslen. Så var det et sidste lag top coat, og så var jeg færdig. Så dejlig nemt og hurtigt.

thumb_IMG_4683_1024 thumb_IMG_4685_1024 thumb_IMG_4686_1024 thumb_IMG_4649_1024 thumb_IMG_4657_1024

Det første billede her nederst er i lys om aftenen, og billede nr. 2 er i indirekte sol lys om morgenen. <3
Den er virkelig lækker, både i solen men også under lamper, og jeg vild med at den kan være så neon, og så fin på samme tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uhhhh lucky little me... <3 <3