Lady Flowers

Kiss Me Under The Pink Popsicle

thumb_OYYU2169_1024

Altså altså… Kender du ikke det der med at man får købt en masse lakker hjem, så man kommer helt væk fra at bruge nogle af ens ynglings lakker?

Sådan har jeg det ihvertfald lige for tiden, og det tænkte jeg der skulle rettes op på. Så i forbindelse med at jeg brugte min højt elskede Tami Lady Of Lomond lak den anden dag, så ville jeg også bruge mine elskede Il Était Un Vernis neglelakker.

Så jeg fandt Under The Pink og My Favorite Popsicle frem, og skulle finde en base der passede til, og hvad jeg så skulle lave med dem.
Jeg valgte Barry M Kiss Me Quick og så mine nye sommerfugle vinyler fra #thevinylvault fra de dejlige kvinder Cathy (ViNailicious) og Chrissy (PolishedVino).

Jeg har lagt 3 tynde lag af Kiss Me Quick og Under The Pink og så et tyndt lag Seche Vite Top Coat.
Når alt var tørret så var det på med vinylerne, og af en eller anden årsag så syntes jeg pludselig at sommerfuglene skulle have 2 forskellige farver. Men det blev nu meget sødt alligevel. Inden jeg har duppet de forskellige farver i sommerfuglene, der har jeg dubbet et tyndt lag af Kiss Me Quick på, for at formindske chancen for små helligdage.

De skønne Il Était Un Vernis lakker, er så dejlig smækket med pigmenter, så de dækker jo næsten allerede ved første lag. Men jeg har alligevel duppet farverne på 2-3 gange, bare for vanens skyld. Men lakken er våd, trækker jeg forsigtigt vinylen af, og lader det tørre et par sekunder, før jeg lægger et tykt lag Seche Vite. 

thumb_IMG_8150_1024 thumb_IMG_8156_1024

thumb_IMG_8154_1024 thumb_IMG_8155_1024

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady Flowers