Nyt år nye ting

Kunne det være interessant for dig?

Jeg har længe gået og overvejet at lave mine egne vinyler. Men i den overvejelse ligger der meget mere, end bare liiiiiige at gå igang.

Alt det man skal bruge til det er dyrt, og dertil kommer markedet for det, plus de krav, som jeg har til det, som bestemt ikke er små. Derefter kommer de krav som staten stille til de produkter jeg skal udvikle.

Jeg er selv blevet kæmpe fan af vinyler, efter jeg prøvede mine første fra Born Pretty store, men jeg syntes bare at udvalget er småt, plus der er stor afstand mellem mønstrene i vinylet. Fx. tag deres hjerte vinyl, der er afstanden meget stor, så på mine små negle så er der kun plads til 2-3 hjerter. Og så syntes jeg altså lidt at effekten af vinylen forsvinder.

Derfor spørger jeg nu dig.

Ville du være interesseret i at købe vinyler lavet herhjemme i DK?
Hvad skulle der være af vinyler for du var interesseret?

Jeg ved godt at pris og kvalitet har en stor betydning også, og den vil selvfølgelig være fornuftig. Men som jeg har skrevet inde i facebook gruppen “Lak På Hjernen!” så har jeg ikke fået det hele regnet sammen endnu, da jeg liiiige skal have overtalt min mand til at der er marked til det, så jeg kan få lov til at investere i maskineriet.

Såååå skriv hvad du ønsker, hvad du tænker osv.. her nede under, eller inde på fjæs

4

 • Jeg kunne også sagtens være interesseret i at købe dem – grunden til at jeg startede min webshop var fordi jeg ikke kunne finde vinyler nogen steder herhjemme og jeg tænkte der måtte være et marked – jeg var bare ikke så modig som dig, så jeg nøjedes med at importere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twinbambi

   Åhhh det lyder bare dejligt… 😀 Så håber jeg at det kan lykkes mig når vi er kommet på plads i den nye lejlighed. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil hellere end gerne købe dem, jeg er ikke glad for at bruge ebay og lignende sidder selvom mange gør det. Håber du kommer i gang med at lave dem, så får du en fast kunde i mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twinbambi

   Hvor lyder det rigtig godt 🙂 Jeg presser citronen lidt mere hos min mand… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år nye ting