Spring time <3

Lady Of The Droplets

BarryM - LapOfHonour - AEngland - LadyOfTheLake - 29

Nogen gange så ved man bare ikke hvor en mani vil tage en hen. Og det her var en af de gange.

Efter at jeg har prøvet Barry M‘s lakker første gang, har jeg været vild med dem. De har en super lækker formel, så de dækker allerede ved 2 lag, til trods for den lyse farve. Derefter er der den utrolig lækre pensel, som passer perfekt til mine negle. Den er dejlig rundet i spidsen så jeg kan faktisk dække hele neglen med et pensle strøg, i stedet for, som jeg skal med mange andre lakker, påføre af 3 omgange for at dække hele neglen.

Jeg lagde 2 lag af Lap Of Honour, som er en utrolig lækker støvet lilla lak, og så lagde jeg et lag af Seche Vite fast dry top coat, og gik igang med at lakere neglene højre hånd. Da de havde fået 2 lag, fik de også et lag top coat, og så gik jeg igang med at finde mine vinyler frem.

Jeg har de her underskønne Droplets vinyler fra ViNailicious, som simpelthen er så flotte. Så dem skulle jeg bruge, og så ville jeg bruge min A England Lady Of The Lake for at gøre vinylerne retfærdighed. Så det kom sig helt af sig selv hvordan mine negle skulle se ud idag.

Da jeg havde fået sat vinylerne på, så jeg var tilfreds, tog jeg en make up svamp og duppede et lag af Barry M‘s Lap Of Honour på først, for at formindske risikoen for at lakken smutter ind under vinylen. Da jeg var sikker på at alt sidder fast, så tog jeg en saks og klippede det stykke med Barry M af. Og så var der kun tilbage at duppe Lady Of The Lake på neglen, og mens lakken stadigt var våd, så forsigtigt pille vinylen af. Det er vigtigt at gøre mens lakken stadigt er våd, da det mindsker chancerne for at vinylen hiver lakken med af.
Da jeg havde fået vinylet af den ene negl, gentog jeg processen ved de andre negle. Og da alle negle var færdige fik de et lag Seche Vite top coat mere, og ta taaaaasss (som min lille søn siger).

BarryM - LapOfHonour - AEngland - LadyOfTheLake - 23 IMG_7204 BarryM - LapOfHonour - AEngland - LadyOfTheLake - 34

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring time <3