Put The Top Down, Scenic Route m. Harp On It

Life’s A Beach

thumb_IMG_5787_1024

Puha, humøret har ikke været med mig det sidste stykke tid, så selvom jeg havde sagt til manden at jeg ikke skulle lave negle, så endte jeg alligevel med at lave noget.

Det blev, en frihånds fransk mani, så spidserne er lidt skæve osv, men pyt…. Jeg skulle bare have noget på, for nu har de endelig fået en god længde, så nu tør jeg ikke gå uden lak, i frygt for at de skal knække. Så lidt skulle der på. Så den lækre Life’s A Beach fra Orly‘s 2016 sommer kollektion, Pacific Cost Highway, fik lov til at være hovedperson.

Det er en ultra lækker, neon rød’ish lak. Jeg syntes lidt den skifter hidsighed alt efter lyset, om det er direkte og indirekte. I indirekte lys virker den mere orange i det. 2 tynde lag og et lag Seche Vite og tadaaaaa… 🙂

thumb_IMG_5840_1024

Jeg kan ikke lide at smide noget ud, heller ikke små klistermærker der er inde i selve vinylen, så de kom på neglene, og fik et lag top coat.

Husk du altid kan følge med på [Instagram] [Facebook] [Snupps]
(er der et ord der er understreget, så ligger der et link til fx, sælger, vare eller anden info)

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Put The Top Down, Scenic Route m. Harp On It