Beauty Of The Night, Enchanter's Nightshade m. Frosty Dawn

Manden springer til….

Jeg har lææææænge ønsket mig det hus som Appeal4 har vist lakker i nogle gange, meeen jeg vil hellere bruge pengene på lak end at give 400kr for et hus, så derfor har jeg nu lavet mit eget. Jeg kom med nogle mål som jeg gerne ville have, og manden sprang til for at hjælpe med at lave det.

Vi havde en plexiglas plade som vi ikke skulle bruge til noget, så den skar vi (og med det mener jeg han) i stykker og fik de stykker ud af det vi skulle bruge, ud fra mine mål. Set i bakspejlet så skulle manden nok have været med inde over matematikken, da det bestemt aldrig har været min stærke side. Men hey, det gav os en mulighed for at arbejde sammen inden for hans hobby så det var super rart.

IMG_7521

Til at skære stykkerne ud med, brugte vi lidt af hvert, men vi kom frem til at en almindelig sav var den bedste. Så nu var det bare at få stykkerne til at sidde sammen, og så min kære mand måtte finde sin lime pistol frem, mens jeg fandt mit kamera frem for at tage billeder i smug. Og her er det færdige resultat, er faktisk meget tilfreds, selvom jeg syntes den er alt for stor, og den stadigt mangler taget.

IMG_7524 IMG_7525

Hvad syntes i?

Dagens ordsprog En fejl er kun en fejl, indtil du lære af den, så bliver den til lærdom – Mig

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Of The Night, Enchanter's Nightshade m. Frosty Dawn