Dusty Dawn, Pinkish Galaxy m. Pink Explosions

Milky Way m. Cherubic

thumb_IMG_4884_1024

Jeg har jo fået alle de nye Appeal4 lakker hjem fra LuxBeauty af, og de skal jo selvfølgelig prøves af. Mange af de nye forårs farver er lyse creme lakker, og ligesom så mange andre lyse lakker, kræver de 3 lag.

Appeal4 har jo fået en ny formel, efter at de har flyttet basen til Danmark, og jeg må indrømme at jeg er altså ikke fan af den nye formel. Men det tror jeg at jeg har skrevet i hvert indlæg om de nye Appeal4 lakker. Så nok om det, det gider vi ikke mere af.

Efter at jeg lavede mine Puzzle negle haft en lyst til lyse, næsten hvide negle, noget jeg aldrig troede jeg ville få. Men det er nu engang hvad der er sket. Derfor var det åbenlyst for mig at lave dem her, dog blev de langt fra hvad jeg havde planlagt, men mine nail fails skal du også se. Så her er en mani der fik lov at leve i 24 timer. haha.

Jeg har lagt 4 lag af Milky Way og så 2 tynde lag af Color Club‘s Cherubic… Jeg fandt mine stjerne vinyler fra ViNailicious frem, og brugte Pinkish Galaxy duppet på med en svamp.

Manien blev simple men sød, enkel og nem, men der er desværre ikke flere billeder.

thumb_IMG_4884_1024

Husk du altid kan følge med på [Instagram] [Facebook] [Snupps]
(er der et ord der er understreget, så ligger der et link til fx, sælger, vare eller anden info)

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dusty Dawn, Pinkish Galaxy m. Pink Explosions