Så blev det sådan

Nyt år nye ting

Mit første flipagram.

Kender du det med at man længe har set andre lave det,men man har været lidt tilbageholdende af en eller anden årsag? Sådan har jeg haft det om flipsgram og Instatracker, men et nyt år, bringer også nye ting med sig, og et af de løfter jeg har givet mig selv er at jeg skal være bedre til at prøve nye ting af, og de her ting er da heldigvis nemmere end så meget andet. Så jeg har fået taget et par mødomme, så at sige, så dem skal i da også se herinde

Her er linket til min første flipsgram video

Et lille kig tilbage 

og her er linket til min første Instatracker video. 🙄🙃

Instatracker

Så er der vidst kun #2015bestnine tilbage at vise jer og den skal i selvfølgelig også se.

image

Kan i nu have det godt.

Husk du kan følge med i min negle leg inde på Facebook eller på Instagram.
(er der et ord der er understreget, så ligger der et link til fx, sælger, vare eller anden info)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det sådan