Milky Way

Road vinyls

thumb_IMG_6849_1024

Jeg kan slet ikke få nok af den her neon gule lak fra Orly’s nye sommer kollektion. Pacific Coast Highway. Den er så lækker, og deres nye formel gør at de dækker allerede ved 2 lag. Den gør også at de er eminent gode at lave gradienter med, plus stampe. Og jeg syntes ikke jeg kan lade være med at lave gradienter med dem. De dækker så nemt og flot at jeg ikke kan lade være.

Så det kom sig helt af sig selv, at jeg kom til at lave endnu en gradient… Nu var det store spørgsmål bare hvad der skulle oven på…

Jeg har fået de her samples af vinyler fra What’s Up Nails en af gangene jeg har bestilt, og nu skulle de prøves af. Plus jeg syntes at de farver jeg havde lavet i gradienten, passede perfekt til fjer og så de her Moroccan vinyler.

Jeg valgte Color Club‘s smukke sorte holo lak, Beyond, til at dække, min ellers flotte gradient. (hvis jeg selv skal sige det)
Normalt når jeg bruger vinyler, så plejer jeg at duppe base farven på i et tyndt lag, men fordi jeg har en gradient under, så vælger jeg at tage min silikone dupper ting, og trykke vinylet så godt fast jeg kan, uden at lave mærker i lakken. Så var det ellers bare at duppe Beyond forsigtigt hen over vinylen de første par gange. Da jeg var sikker på at jeg havde fået duppet sort lak på alle steder, og sat vinylen fast, så lagde jeg et tyndt lag af Beyond med penslen. Mens lakken stadigt var våd, tog jeg forsigtigt vinylen af, og så gik jeg igang med næste negl.

Da jeg var færdig med alle neglene, begyndte jeg at lægge top coat på. Ligesom altid når jeg laver negle, så køre der enten en film i baggrunden eller musik. Og er det musik sidder jeg ofte og skråler med på musikken, og derfor så får mine negle en ekstra lang tørre tid, også nok mere end de har behov for. Men jeg hygger mig og slapper af, og så tager det gerne ekstra tid.

Men lækre syntes jeg nu de blev… Hvad syntes du?

thumb_IMG_6851_1024 thumb_IMG_6853_1024

thumb_IMG_6858_1024 thumb_IMG_6862_1024

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milky Way