Kiss Me Under The Pink Popsicle

Seeeee hvad jeg vandt….

thumb_IMG_8597_1024

Seeee hvad jeg vandt. <3

Søde Ann, ejer af Nails4u.dk holdte en give away inde på fjæs, og den skulle jeg da være med i. Ganske simpelt skulle man sige, hvilke vinyler man gerne ville vinde, og jeg var slet ikke i tvivl.

Til at starte med, hvis du ikke kender til Nails4u så syntes jeg du skal slå et smut ind forbi deres shop og kig nærmere på den.
Er du en af dem, der virkelig gerne vil have fat i de dejlige vinyler fra What’s Up Nails, men som ikke tør tage chancen for at blive taget i tolden? Så har Ann løsningen til dig. Hun importere What’s Up Nails vinyler, og sælger dem herhjemme fra dk af, så nu skal du ikke tænke på tolden mere.

Nu har jeg efterhånden et stort udvalg af What’s Up Nails vinyler, men der var nogen jeg alligevel ikke har fået fingrene i endnu.
Så valget faldt hurtigt på Marbled zig zagScales (Mermaid) og Roses.

thumb_IMG_8614_1024 thumb_IMG_8608_1024 thumb_IMG_8600_1024

Endnu engang taaark søde Nails4u… jeg eeeeeelsker min præmie, og glæder mig til at jeg skal lege med den… Når jeg engang er flyttet og fået alt på plads… <3

Husk du kan følge med i min negle leg inde på Facebook eller på Instagram.
(er der et ord der er understreget, så ligger der et link til fx, sælger, vare eller anden info)

Husk du altid kan følge med på [Instagram] [Facebook] [Snupps] [Pinterest]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiss Me Under The Pink Popsicle