Road vinyls

Spring time <3

thumb_IMG_6601_1024

Jeg ville lave noget med den skønne Paradise Cove, fra Orly, men jeg vidste ikke hvad.
Jeg har de her lækre Spring Flower vinyler fra ViNailicious, og da jeg så dem, vidste jeg præcis hvad jeg ville.

Så jeg lagde et lag af Orly’s Mirrorball, og så lagde jeg latex rundt om neglen, for at gøre klar til at påføre mere MirrorballSimply Nailogical har lært mig, at den eneste rigtige måde at påføre glimmer lak på, er ved hjælp af en make up svamp, så det trick bruger jeg altid.
Da latex’en var tør, så duppede jeg Mirrorball på, indtil den havde den dækning som jeg ville have, og skyndte mig at lægge et lag top coat, så det kunne tørre inden jeg skulle putte min vinyl på.

Jeg har lagt 2 lag af Paradise Cove, og et lag Seche Vite top coat, og så gik jeg igang med at lægge basen på den anden hånd. Da jeg havde lagt basen på højre hånd, mærkede jeg forsigtigt efter om det var tørt på venstre hånd.
Det var tørt nok til at jeg ikke kunne lave finger aftryk i lakken, men jeg ventede lidt for at være helt sikker på, at jeg ikke hiver det hele med op når jeg tager vinylen af.

Da jeg var sikker på at det hele var tørt, satte jeg vinylen på og fik lagt flydende latex rundt om hvor jeg ikke skulle have lak hen. Jeg besluttede mig for at lave saran wrap i blomsterne for at give dem mere liv. Så jeg tog Road Trippin og Paradise Cove og dryppede et par dråber ned i vinylen. Forsigtigt tog jeg lidt af en plastik pose og trykkede lidt på den for at få lakken blandet lidt. Forsigtigt tog jeg posen af, og derefter vinylen af, mens lakken var våd. Så gik jeg videre til den næste negl, og da jeg var færdig med den, lagde jeg forsigtigt et lag top coat på dem.

Og tadaaaaa… så er de færdige. Det blev et af de sæt negle, som man lige skal vende sig til, fordi der sker så meget, men jeg blev så glad for dem.

Hvad syntes du?

thumb_IMG_6761_1024 thumb_IMG_6762_1024 thumb_IMG_6763_1024

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Road vinyls