Kalinka!!!!!! Duhh duh duh duduhhhh.... Kalinka!

Summer break <3

Ja jeg er forkert på sæsonerne igen, men altså, min mand havde den sidste eksame igår, og det gav mig den perfekte anledning til at lave lidt skole relaterede negle, med Color Club‘s nye Pop Chalk kollektion.

Jeg gik på jagt på google for at finde inspiration, og jeg fandt frem til et billede lavet af den utrolig dygtige Cutepolish… Hun har også lavet en video tutorial om det, som du kan se her.

https://www.youtube.com/watch?v=HGl5THYkbq8

Jeg er knapt så god til frihånds leg, så derfor var det kun nogle af hendes ting jeg valgte at lave, men det skulle prøves.

thumb_IMG_0117_1024

Som sagt, frihånd er ikke min stærke side, og jeg fandt ud af halvvejs igennem farven på lillefingeren, at en lille kort pensel bestemt ikke er bedst til streger.. Hellere de lange tynde pensler, kaldet “liner” *dooooh* er bedre. Så lærte man også det… *doh!*

Jeg startede med at lægge et lag af Color Club‘s nye hvide lak, Chalk It Up, men hold nu op en gang klisteret, kridt masse tingest. Så den fik 12 dråber at Seche Vite Restore, og så kunne jeg meget bedre arbejde med den.
Så jeg fjernede det første lag jeg havde lagt, og lagde 1 nyt, og selvom jeg har fortyndet den så meget, så dækker den stadigt ved 1 lag. Nu er den bare meget nemmere at arbejde med, og lægge pænt på neglen.

Så gav jeg det hele et lag Seche Vite top coat, og så var det ellers at vente. Og jeg må indrømme, at efter at have swatchet de 7 ByK lakker i mandags, så er jeg altså ikke gode venner med ventetiden.
Så derfor “kom” jeg til at begynde at lægge de blå streger mens top coaten var ved at tørre. Derfor var det svært at lave stregerne lige, og også fordi jeg brugte en kort tynd pensel. Dårlig undskyldning, I Know, men jeg indrømmer i det mindste at jeg er klar over at det ikke er perfekt. 😛

Da jeg havde lavet 2 af de blå streger med Out Of The Blue, så skiftede jeg pensel til en lang tynd en, altså den der “liner” pensel, og så gik det meeeeeget nemmere.
Den lyserøde lodrette streg er lavet med Study Buddy, den lækreste hidsige lyserøde lak…

For at tage fingrene fra en ende af, sådan da, så er æblet lavet med akryl maling. Da kollektionen ikke indeholder en rød eller sort, så måtte jeg finde mit akryl maling frem. Dog er bladet på æblet lavet af den flotte Tic-Tac-Toe og en liner pensel. 😛

thumb_IMG_0117_1024

Næste finger har vi snakket om, alle mine skæve streger *haha* Så vi hopper fint over og tager den lækre grønne Tic-Tac-Toe finger. Der er det igen akryl malingen der har lavet alt det sorte, og hold nu maule hvor er det svært at lave cirkler med en lang tynd pensel, endnu en ting der skal øves *dohhh!*

Den sidste finger er den der skulle forestille en farve/kuglepen eller blyant, men må nu indrømme at det ligner mere en “sjover” der er kommet i klemme i døren, og taget skade… *haha*

Men altså, manden og den store pige skal jo starte i skole igen om 7 1/2 uge, så mon ikke jeg nok skal finde på noget mere at lave til den tid… Jeg har ihvertfald fået printet en masse nail art papirer ud, så jeg kan gå og tegne mine ideer ned på dem. Så mon ikke jeg nok skal få lavet en masse til den tid.

Nu mens jeg husker det, så går vi, som du nok ved ind i skole sommerferie osv.. Min store pige og min mand har skole ferie, og derfor er de hjemme hver dag i sommerferien, meeeeen jeg har en masse aftaler om at skulle lave lidt negle på min store pige, så derfor kommer det nok også noget af det. Men jeg holder ikke sommerferie fra bloggen af, eller mine negle leg, men kan godt være jeg er lidt mindre aktiv da jeg ikke har samme frihed som jeg har til hverdag når de ikke er hjemme. Men derfor skal jeg nok poste alligevel..

Kan i have en fantastisk sommer !!

<3 XOXO <3

Alle lakker er selvfølgelig, som altid, købt hos den skønne LuxBeauty.dk

Husk du kan følge med i min negle leg inde på Facebook eller på Instagram.
(er der et ord der er understreget, så ligger der et link til fx, sælger, vare eller anden info)

Husk du altid kan følge med på [Instagram] [Facebook] [Snupps] [Pinterest]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalinka!!!!!! Duhh duh duh duduhhhh.... Kalinka!