Eternal Beauty m. Harp On It

Velkommen til…

Jeg hedder Mariah, er gift med Esben og har 3 dejlige børn. Julie på 12 år, og et hold tvillinger, Emma og Tobias på 2 1/2 år (lige pt.)

Selvom bloggen nu holder flytte dag, så håber jeg den stadigt vil være overskuelig for jer at bruge.
Grunden til at den bliver flyttet, er at der er flere muligheder herinde, for hvordan jeg kan oprette menuer osv. På den gamle blog, manglede jeg at finde fidusen på, hvordan jeg kunne oprette flere menu’er, og evt. side menu’er så de ikke blev så lange.
Ud over det, så blev det hele for rodet og indviklet for mig til sidst, så efter at have undersøgt nærmest alle blog udbydere, så blev det her jeg valgte at flytte bloggen over.

Jeg har også valgt, hvor før postede jeg gerne billeder af en ny mani, før jeg fik lavet et blog indlæg, skal det nu være anderledes. Så nu er mit mål, at når jeg poster en ny mani, så skulle blog indlægget gerne være klar til jer også. Jeg lover ikke at jeg kan holde det, men jeg vil gerne prøve.

Ud over det, så linkede jeg før til flere forskellige indlæg, hvor jeg havde brugt lakken. Jeg vil prøve at holde mig til at linke til den samme side, til den samme lak. Så det vil fremover (forhåbenlight) være sådan at fx. til Appeal4‘s Flame Opal, så vil det være en bestemt side i kommer ind på, uanset hvilket indlæg i vælger at kigge under.
Læg mærke, til at jeg skriver at jeg vil prøve. For det er meget der skal laves om, når jeg har fået flyttet alle de gamle indlæg og sider herover, men jeg er slet ikke i tvivl om at det nok skal blive godt.

Hvis der kommer noget nyt på siden, eller jeg opdatere noget, laver om på noget osv., så vil det per automatik blive lagt ind på menu “Det Nyeste” sådan at du hele tiden kan se det nyeste der.

I kan finde mig herinde på bloggen, ellers er jeg på Instagram som @Twinbambi
I kan også smide en mail på mariah_thykjaer@hotmail.com eller en pb på Facebook.

Mange knus herfra.
Twinbambi

IMG_6414

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eternal Beauty m. Harp On It