Crown of the frost

weeeeeeeeee del 1.

thumb_IMG_9555_1024

*Iiiiihh* uh jeg er så heldig, haha.

Jeg har længe gået og ventet på at Color Club‘s Pop Chalk kom på laver hos LuxBeauty, for den måtte jeg bare eje. Jeg har en kæmpe svaghed for matt lige pt, og så er den kollektion jo åbentlys. <3
Så da den kom på lager, så røg den i kurven sammen med en huuuuulens masse A England, som jeg havde forelsket mig i, og så de her By-K lakker.

thumb_IMG_9560_1024 thumb_IMG_9563_1024

thumb_IMG_9571_1024

Jeg tror for lethedens skyld at jeg deler den her pakke over i 2 indlæg, for ellers bliver det længere end jeg gider at læse.. haha.

Så vi holder os til CC og By-K her, så lad os starte med dem. 😉

thumb_IMG_9567_1024

CC er jo godt kendt for deres neon lakker, og for ikke så længe siden lavede de deres Pop Wash lakker. Pop Wash er skønne neon jelly lakker, og husker jeg rigtigt har jeg kun fået dem prøvet en gang.. Fyyyyh slemme mig, men du kan se dem her.

Næsten samtidigt som deres Pop Wash udkom, udgav de også Pop Chalk kollektionen. De her lækre neon matte lakker, og jeg kunne ikke vente med at få dem hjem. Jeg tror uden pis, jeg har spurgt Lennie fra LuxBeauty 6-10 gange, hvor hun sødt og pænt hver gang har svaret ” i slutningen af måneden Mariah”…
Jaaaa, jeg er meget barn på nogle punkter. Vil jeg have noget, så vil jeg have det nu, og så har jeg hverken tid eller tålmodighed til at vente på det. Men endelig kom de hjem, og endelig er det min tid til at lege med dem… Og hvad skal man så lave?

Som altid er jeg stor fan af CC’s lakker, dog må jeg sige, at med det navn de har givet de forskellige lakker, så mangler jeg lidt en sort mat lak… Du får navnene her.
Fra ventre bagerst —>
Trapper Kepper, Tic-Tac-Toe, Cliff Notes, Study Buddy, Schoolyard Crush, Extra Credit og Chalk it Up.
Med de navne så mangler jeg lidt den der støvede sorte farve til tavlen, men det kan man da heldigvis selv lave haha.

De næste lakker i pakken er de skønne jord farver fra By-K. Det er godt nok nogle af deres aller første lakker, men ikke desto mindre, så skulle jeg altså prøve dem. Jeg har kun haft et par få lakker fra By-K af, men dem var jeg glade for, indtil jeg gav dem til min datter, så da jeg så den skønne pris på 20kr så skulle jeg altså prøve igen. <3

thumb_IMG_9566_1024

Her må jeg så være dig svar skyldig, for om jeg lige får nævnt dem i rigtige rækkefølge, men hvis vi nu tager den i nummer orden er det vel også okay <3

No. 26 – Concealed Love
No. 27 – Silver Weed
No. 29 – Soft Rush
No. 32 – London Pride
No. 33 – Bluebell Dust
No. 34 – Bittersweet Mint
No. 35 – Cuckoo Pint
No. 36 – Forget Me Not Jade
No. 38 – Jazzy Cream
No. 39 – Butterfly Orchid
No. 40 – Scarlet Mallow
No. 41 – Capuccine Rose
No. 42 – Buttercup Choc
No. 43 – Green Mojito
No. 54 – Imperial Holly

Nå nok om den her del… Du kan som altid følge med det næste stykke tid, når jeg får tid til at lege med mine små korte negle.. :'( *Snøft* *hulk*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crown of the frost