Vinyl Vault April 16

What’s Up Nails

Amen altså… <3

Lige som jeg havde bestilt vinylerne fra den anden dag, så skrev den søde Henriette at der var tilbud inde hos What’s Up Nails, og altså, så blev jeg nød til at liiiiiige ind og tjekke om der var nogen jeg skulle have hjem… Ooooog det var der sørme… nææææ pyyyyha…

IMG_7664

Prøv liiige at se en masse lækkerier til mig, bare fordi de liiiige havde 20%

IMG_7665_Fotor IMG_7667_Fotor

Jeg har længe savlet over deres Snake vinyler, så de skulle bare hjem nu og deres Heartbeat vinyler.

IMG_7668_Fotor IMG_7672_Fotor

Så er der det her med mig og tilbud. Jeg kunne ikke dy mig for at lige kigge under deres sale kategori, og der fandt jeg de her søde Lock & Key Stencils og påske ark.

IMG_7670_Fotor IMG_7671_Fotor

Af en eller anden årsag, er jeg kommet til at bestille Thorns igen, men det gør mig nu ikke noget, de er så lækre, og jeg glæder mig stadigt til at skal arbejde med dem.

Dernæst så bestilte jeg deres Herringbone vinyl, det er en af dem jeg har kigget på mange gange, bare aldrig liiiiige fået klikket på køb.

IMG_7673_Fotor IMG_7674_Fotor

Og så 2 vinyler jeg blev nødt til at have. Klassiske, men en nødvendighed. Jeg bliver altså nødt til at prøve nogle kvalitets French Tip og Regular Straight Tape. Jeg har de der typiske french tip klistermærker fra eBay. De der hvide djævler, som jeg aldrig syntes jeg kan få plantet lige, og lykkes det endelig så hiver den for meget lak med af. Så nu skulle jeg altså prøve, og det samme gælder for Straight Tapen.

Som altid, når jeg bestiller fra What’s Up Nails, så kommer der vareprøver med… Mulighederne for at få nogle, som jeg ikke allerede, er ved at være små. Men jeg har fået de flotte X-patteren og Moroccan Stencils. Jeg fik også deres nye Art Deco Stencils, hvor er de søde, det skal nok blive spændende at lave noget med.

IMG_7675_Fotor IMG_7676_Fotor IMG_7677_Fotor

Det eneste minus, der er ved at få alle disse dejlige vinyler hjem, er at vi er ved at gøre klar til at flytte, så derfor er tiden desværre ikke så stor til at lave negle.

Men men men, kig med senere, så kan du se hvad jeg fik anskaffet mig i Ikea. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinyl Vault April 16