The Man of The Hour <3

Bliv nu snart 1. December

Hvad så i lækre Quinder…. ???? 

Er i ved at være lige så utålmodige på juletiden??? 
Jeg syntes ihvertfald KUN at det kan gå for langsomt nu… 

Nu må det altså godt snart blive d. 1. December. !!!

Jeg lavede jo en pakke kalender til mig selv, i starten af i år, og jeg kan med næsten 100% sikkerhed godt sige, at jeg har glemt alt om hvad der er i de pakker.!!!
Og jeg kan virkelig ikke vente med at skal hænge de pakker op på den broderede pakkekalender ting min dejlige farmor har lavet til mig i sin tid…

Selvom jeg ikk har åbnet pakke kalenderen endnu, så har jeg allerede en lyst til at lave en til næste jul, og så viiiiirkelig være på forkant denne gang, altså ikke at der er nogen grund til det, for min korttidshukommelse er så ringe, at jeg alligevel har glemt det hele om en time igen.

Jeg ved at jeg til den her pakke kalender har holdt mig til kun at tage 2 brands hjem som jeg ikke kendte ILNP og Ms. Sparkle, men hvis jeg nu går igang, har du så nogle forslag til hvilke brands der er et kig nærmere værd???
Eneste du gerne må have i menté er, det skal helst bestilles inden fra et EU land

Hvis du har nogen forslag så smid dem endelig afsted, her på bloggen, eller på fjæsbogen, på insta eller twitter….

Kort forklaring på mr. Data og Captain Jean-Luc billederne?
Tjaaaa.. jeg manglede noget at se på Netflix og mod ALLE forventninger blev jeg så nu bidt af  den serie, og kan ikke få nok af den…. Take Care Lovelies… <3 

Jeg lover jeg får negle på bloggen i løbet af i aften, ellers kan du tjekke YT’en ud, der er jeg igang med at oploade de sidste par videoer… Men jeg har lige haft en periode, hvor jeg følte det hele var for meget… og det er ikke kun negle det gælder, det er alt… Livet, familie, sygdom, negle, kommunen, psykiater, medicin osv. osv. osv. osv….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Man of The Hour <3