Gel Polish - Black Onyx

Guess What…

821138238_1381248483

I’m baaaaaaaack baby….

Jeg havde nær skrevet "I'm Back and better than ever" 
og det er både rigtigt og forkert på samme tid.

Som jeg skrev inde på face, så havde jeg lige brug for en lille “mig pause”, og det har jeg nu haft. Godt nok har min store pige kun være flyttet i 14 dage nu, men at mærke på hende, hvor glad hun er nu, gør det hele værd.

Dertil skal det siges, at hverdagen herhjemme så småt er ved at falde ind i en ny rutine, og det hele går lidt nemmere, fordi der ikke længere er nogen der skal liste omkring i frygt for hvad der sker om lidt…

Tvillingerne er nu blevet 3 år, og de blev fejret med morgenmad og gaver, og vi har de sidste 2 weekender holdt fødselsdag for familien… Jeg føler nu vi har det halve af Toys ‘R Us‘s lager nede på deres værelse, og de har fået en masse lækkert nyt tøj.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1301UNADJUSTEDNONRAW_thumb_12fbUNADJUSTEDNONRAW_thumb_12f0

Alt i alt, selvom de sidste 14 dage har været en tornado af op og nedture, så har jeg lært meget, og indset meget. Men har nu også indset at jeg skal igang med mine negle igen, også selvom jeg har fundet et nyt projekt jeg vil lave…

Jeg vil hækle mit helt eget tæppe. 

Ja jeg ved godt jeg får nogle underlige “anfald” af projekter, men jeg nyder virkelig at være kreativ, og lære nye ting. Hækling er dog ikke nyt for mig, min farmor lærte mig det da jeg var helt lille, men jeg havde glemt hvordan man gjorde.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_131b

Sådan kommer mit tæppe til at se ud, i farver, og så vil jeg hækle nogle hvide og lilla blomster og sy dem på også…

Take Care lovelies
heart-smiley

Husk du altid kan følge med på [Instagram] [Facebook] [Snupps]
(er der et ord der er understreget, så ligger der et link til fx, sælger, vare eller anden info)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gel Polish - Black Onyx